Elke dag streef ik naar het bouwen van een topteam en een vlekkeloze wasstraat.

Het verhaal van

Dominique

Al ruim een jaar is Dominique een waardevol lid van ons team, waar hij de rol van teamleider wasstraat en begeleider van leerling chauffeurs vervult.

In gesprek met Dominique

”Mijn hoofdtaak is het leiden van de wasstraat, een rol die ik met trots vervul. We zijn vorig jaar verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie met twee splinternieuwe wasstraten, compleet uitgerust. Mijn dagelijkse missie is het neerzetten van een top team en een efficiënte wasstraat. We onderhouden niet alleen ons eigen wagenpark, maar ook dat van andere bedrijven.

Mijn dagen zijn behoorlijk divers. Ik werk nauw samen met het team, de klanten van de wasstraat en de leveranciers van alle benodigde middelen. Tussen alle bedrijvigheid door houd ik contact met onze leerling chauffeurs en de rijschool, om hun traject tot chauffeur soepel te laten verlopen. Ook ben ik bezig met het bestuderen van de kwaliteitseisen van het bedrijf om mijn bijdrage voor de toekomst te optimaliseren.

‘Elke dag streef ik naar het bouwen van een topteam en een vlekkeloze wasstraat. Het is een uitdaging waar ik van houd.’

De sfeer binnen H.Z. Logistics is fijn. Het voelt hier heel gemoedelijk, familiair en informeel aan. Tijdens het werk kun je met iedereen een praatje maken en er is gelukkig altijd ruimte voor een grapje.”

Teamleider wasstraat

Lees meer verhalen van onze collega's