Over ons

Vakmanschap in logistiek en transport

H.Z. Logistics is in meer dan 35 jaar uitgegroeid tot specialist in logistiek. Internationaal en intermodaal groupagetransport (temperatuur gereguleerd/koeltransport), distributie, scheepsbevoorrading en warehousing. Dagelijks nemen wij klanten in Midden- en Zuid Europa alle mogelijke logistieke zorgen uit handen.

Vanuit onze vestigingen in Nederland, Polen, Groot-Brittannië, Roemenië of Oostenrijk: we lossen uw vraagstuk met zorg op. Snel en efficiënt, met aandacht voor de kleinste details. Met het gehele H.Z. team staan we dagelijks voor onze klanten klaar!

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Maasdijk, gelegen in Zuid-Holland en voornamelijk vanuit daar zorgen wij ervoor dat we dagelijks de logistiek en transport regelen voor onze klanten.

We hebben een informele, maar wel hardwerkende bedrijfscultuur dat gericht is op totaaloplossingen, partnerships, continuïteit en betrouwbaarheid. We streven ernaar om hechte klantrelaties op te bouwen door middel van de juiste communicatie en intensief contact te onderhouden met onze klanten. Door langetermijnstrategieën, productinnovatie en maatschappelijke betrokkenheid willen we daar de juiste invulling aan geven. Jij kunt daarop rekenen, want ook dát is H.Z. Logistics. 

Doordat we een brede dienstverlening aanbieden beschikken we over geschikte oplossingen op het gebied van logistieke vraagstukken. Elke klant heeft zijn eigen behoeftes, eisen en wensen en we proberen aan de hand van maatwerk zo iedereen te helpen. We spelen erop in door de juiste mensen de specifieke situaties te laten analyseren en beoordelen. 

Beleef de logistiek!