Chauffeur Binnenland Oproep

Wie ben je?

Wat krijg je?

Wat doe je?

Chauffeur Binnenland Oproep

Jij bent de chauffeur die wij zoeken! Met jouw ervaring en enthousiasme ben jij de ideale kandidaat om ons team te versterken als oproep chauffeur. Bij H.Z. Logistics bieden we jou de flexibiliteit om te werken wanneer het jou uitkomt, zowel op zaterdagen als doordeweeks. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan voor in het weekend en vakanties, of juist als gepensioneerde chauffeur actief wilt blijven, wij hebben de perfecte mogelijkheid voor jou. Let op, er is geen vaste trekker beschikbaar.

Wat ga je doen?

Als oproep chauffeur ben jij een belangrijke schakel in ons logistieke proces. Je haalt bloemen, planten, groenten en fruit op bij verschillende leveranciers en kwekers door heel Nederland. Deze producten lever je af bij ons warehouse in Maasdijk of direct bij onze klanten. Af en toe maak je ook een rit naar ferry terminals, wat zorgt voor een leuke afwisseling. Je houdt ervan om op de weg te zitten en vind het niet erg om zo nodig in de avond je rit af te ronden.

Het is een actieve baan, waarbij we veel zelf laden en lossen. Dit doen we meestal met een Elektrische Pallet Truck (EPT). Je bent dus niet alleen veel onderweg, maar ook fysiek bezig met het voorbereiden en afronden van de ritten. Daarnaast voer je werkzaamheden uit zoals het aan- en afkoppelen van trailers.

Sollicitatieproces