Naast keihard werken en soms de hoge werkdruk is er zeker tijd voor grapjes.

Het verhaal van

Chris

Chris ambieerde nooit een baan in het transport, integendeel zelfs, toch is hij inmiddels al 8 jaar werkzaam bij H.Z. Logistics. Hij is begonnen op de afdeling Order Entry, maar kwam er al snel achter dat deze functie niet voor hem was weggelegd. Inmiddels heeft Chris zich ontwikkeld en heeft hij een functie op de afdeling CMR-administratie als Teamleider.

In gesprek met Chris

”Ik had geen ervaring en wist niets over transport. Op de afdeling Order Entry heb ik veel geleerd, maar ik kwam er wel al snel achter dat de werkzaamheden niet helemaal bij mij paste. Na een fijn gesprek met mijn leidinggevende ben ik op de CMR-administratie terecht gekomen. Deze afdeling had toen iets meer aandacht nodig. Momenteel ben ik teamleider CMR-administratie. Bij H.Z. Logistics krijg je echt de ruimte om te groeien. De lijnen zijn kort, de sfeer is relaxt en ze staan open voor feedback. Als teamleider krijg ik veel vrijheid en vertrouwen vanuit de directie. Dat doet mij heel goed.

‘Naast keihard werken en soms de hoge werkdruk is er zeker tijd voor grapjes. Ik zoek het soms ook bewust op, vooral binnen het team’

Daarnaast is het contact met andere afdelingen ook goed. Je kunt overal binnenlopen met een vraag of gewoon een praatje.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het schrijven van procedures voor de hele afdeling, in mijn geval stuur ik ook de buitenlandse vestigingen aan wat betreft documentatie. Ik maak overzichten en rapportages van wat de andere vestigingen nog missen, daarnaast ben ik ook nog hun aanspreekpunt.’’

Teamleider

Lees meer verhalen van onze collega's