Als medewerker Order Entry is het belangrijk dat je inzichtelijk vermogen hebt.

Het verhaal van

Stefanie

Stefanie solliciteerde op de vacature Junior Transportplanner, maar tijdens het gesprek werd duidelijk dat de afdeling Order Entry beter bij haar zou passen. Inmiddels werkt ze nu ruim een half jaar op de afdeling Order Entry en dit bevalt heel erg goed.

In gesprek met Stefanie

”Ik werk sinds mei op de afdeling Order Entry. Wij krijgen orders van de klant binnen via de mail en deze orders zetten wij in het systeem. Ik heb veel contact met de planning van H.Z. Polen en H.Z. Roemenië.

‘Als medewerker Order Entry is het belangrijk dat je inzichtelijk vermogen hebt, logisch kunt nadenken en dat je oplossingsgericht bent’

Het leukste aan mijn werk vind ik de communicatie met klanten. Het is informeel en je krijgt waardering van de klant voor het werk dat jij uitvoert.

Ik werk voornamelijk zelfstandig aan mijn eigen opdrachten, maar je kunt altijd op je team bouwen. Ook kun je altijd hulp verwachten. Ons team kan het goed met elkaar vinden en er is zeker ruimte voor gezelligheid en lol.

Ondanks dat het een groot bedrijf is, zijn alle collega’s toegankelijk en erg vriendelijk. Ook is er ruimte voor innovatie. Als je een idee hebt of oplossing en je stelt dit voor, dan wordt er zeker naar geluisterd. Daarnaast ervaar ik veel vrijheid.

Het sollicitatiegesprek was informeel en transparant. Er is mij toen duidelijk verteld hoe de functie in elkaar steekt.”

Lees meer verhalen van onze collega's