Goed contact is goud waard en stressbestendigheid is essentieel.

Het verhaal van

Jan

In 2008 startte Jan zijn loopbaan in de logistiek. Eerst als bijbaan, wat uiteindelijk zijn studiekeuze bepaalde. Door de jaren heen heeft hij diverse functies vervuld, waaronder teamleider, transportplanner en supermarktdistributie. Inmiddels is Jan een jaar werkzaam bij H.Z. Logistics als transportplanner.

In gesprek met Jan

”Mijn dagen zijn gevuld met het logisch inplannen van orders in daadwerkelijke ritten, zodat we op de meest efficiënte en tijdige manier kunnen leveren aan onze klanten. Dit betekent veel communicatie met klanten om laad- en lostijden af te stemmen. Het is een dynamische rol die veel flexibiliteit vereist.

‘In mijn ogen is goed contact met klanten van onschatbare waarde. Het leukste aan mijn werk is om met hun informatie op een slimme manier te plannen.’

De sfeer bij H.Z. Logistics is ontzettend goed! Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en er wordt veel gelachen. Op vrijdagavond is er altijd een goed verzorgd buffet.

Het leukste vind ik het contact met klanten en het plannen op een slimme manier met hun informatie. Communicatieve vaardigheden zijn essentieel voor een transportplanner en stressbestendigheid is ook cruciaal. Er zijn regelmatig drukke momenten waarbij rust en overzicht van groot belang zijn. Het is een uitdagende, maar zeer vervullende rol.

Lees meer verhalen van onze collega's