Ik leer veel van de chauffeurs. Zij delen veel kennis met ons!

Het verhaal van

Storm

Storm werkt als Warehousemedewerker en is ondertussen ook bezig om zijn rijbewijs CE te halen via H.Z. Logistics.  

In gesprek met Storm
”Het sollicitatiegesprek bij H.Z. Logistics was heel fijn. Er hing een ontspannen sfeer en de uitleg over het leerling chauffeur traject was erg fijn, zo wist ik precies waar ik aan toe was.

Ik werk in het Warehouse. Onze werkdag begint om 12.00 uur, vanaf dit moment begint de drukte met het lossen en laden van de trailers. En onze werkdag eindigt wanneer het werk klaar is. Het sociale contact met de chauffeurs en de charters vind ik het leukste.

‘Ik leer veel van de chauffeurs. Zij delen veel kennis met ons en dat is fijn voor als wij straks de wagen op gaan’

De chauffeurs leren je ook hoe je moet laden. Het is fijn als je als loods medewerker in teamverband kunt werken en Engels kunt spreken. In het hoogseizoen maak je lange dagen.

Het team is erg leuk en de sfeer is goed. Het is zeker hard werken, maar onderling zorgen we er wel echt voor dat we ook lol hebben.

H.Z. Logistics is een mooi bedrijf en ook vanuit de loods zijn er veel doorgroeimogelijkheden, dat vind ik erg fijn. Ik ervaar vrijheid in mijn werkzaamheden en ze geven mij ook het vertrouwen. Ik kan alles bespreken en vragen.

De theorie lesstof is best pittig. Na het behalen van module 1 (RVM1-C) mag je beginnen met de praktijklessen. Ik les iedere week en ik heb een fijne instructeur.”

Inmiddels heeft Storm zijn CE rijbewijs behaald en is hij Chauffeur Binnenland. 

Leerling chauffeur

Lees meer verhalen van onze collega's